pentru programari la consultatii, va rugam sa ne contactati:
0264-484 555
Formular pentru contact si programari online:
Nume:
Telefon:
E-mail:
Mesaj:
 

Tratamentul spondilozelor si a celorlalte afectiuni ale coloanei

Tratamentul pe care il efectuam in cazul spondilozelor si durerilor de coloana provocate de afectiunile degenerative ale coloanei vertebrale este un tratament naturist, cu eficienta dovedita in timp. Prin acest tratament urmarim regenerarea structurilor anatomice afectate de boala, aceasta fiind in conceptia noastra singura metoda de tratament care ofera rezultate garantate, care este in stare sa amelioreze durerile pacientilor si care isi pastreaza efectele in timp.

Alte tratamente care se axeaza exclusiv pe fizioterapie sau kinetoterapie sunt incomplete, lucru pe care pacientii il vor constata la scurta perioada dupa incetarea tratamentului. Alte metode care trateaza doar efectele si durerile provocate de spondiloze sunt atat ineficiente cat si periculoase pentru sanatate. O spondiloza care nu este tratata corect nu va stagna ci dimpotriva, ea va evolua dintr-un stadiu in urmatorul, cu dureri din ce in ce mai mari pentru pacient si cu risc tot mai mare de aparitie a complicatiilor mult mai grave pentru sanatate.

Medicamentele analgezice nu fac altceva decat sa alunge senzatia de durere pentru pacient. Pe langa ca sunt agresive cu sistemul digestiv, dau pacientului falsa impresie ca a scapat de boala, cel putin pentru un timp. In realitate, boala nu numai ca nu a disparut, dar ea a si avansat in timpul tratamentului cu analgezice.

Tratamentul naturist al spondilozelor

In cadrul centrului nostru medical aplicam o serie de metode naturiste de tratament pentru spondiloze si alte afectiuni ale coloanei vertebrale. Cu ajutorul termografului medical putem sa stabilim cu exactitate care este localizarea afectiunii si sa aplicam un tratament foarte precis, chiar in zona afectata de boala.

Tratamentul presupune efectuarea unor sedinte de reflexoterapie, kinetoterapie si masaj medical care mobilizeaza anumite zone ale coloanei si le pregatesc pentru infiltratiile cu remedii homeopate efectuate prin metoda mezoterapiei, care au efect de regenerare a structurilor distruse ale coloanei vertebrale. Dupa infiltratii se poate efectua dupa caz si o sedinta de tratament cu lumina polarizata

Pe langa faptul ca aceste metode naturiste sunt foarte eficiente, ele nu au efecte adverse si sunt foarte bine tolerate de catre majoritatea pacientilor. Am avut mai multi pacienti care nu puteau face alt tip de tratament din cauza altor afectiuni pe care le aveau (boli de inima, hipertensiune arteriala, boli de ficat, de rinichi si altele). Acestia si-au gasit in metodele noastre naturiste de tratament o rezolvare favorabila a bolii lor, deoarece au suportat foarte bine tratamentul naturist aplicat. De aceea va recomandam cu caldura aceste metode de recuperare medicala, care s-au dovedit foarte sanatoase si foarte eficiente.

Deoarece spondilozele si celelalte afectiuni ale coloanei vertebrale se pot gasi in diverse stadii de evolutie, ele necesita tratamente diferite in functie de fiecare pacient in parte si nu exista un tratament standard pe care sa vi-l putem detalia in acest articol.

Tratamentul este compus de obicei din metodele prezentate mai sus si se va stabili de catre medicul specialist numai dupa efectuarea unei consultatii in centrul nostru medical. Pentru aceasta nu este nevoie sa aveti trimitere ci este suficient sa va faceti o programare. Va rugam sa folositi metodele de contact pe care vi le punem la dispozitie in pagina de contact pentru a lua legatura cu noi. In acest fel puteti obtine mai multe infotmatii si puteti stabili detaliile unei programari la consultatie.

Va asteptam cu drag.

Dr. Petre Muresan
Centrul medical Medreflex Line - Cluj Napoca
harta zonelor reflexe din talpa piciorului - tratament prin reflexoterapie